Director Web Gratuit CMS - Adauga site-uri, articole

Cont Utilizator

PUBLICITATE

Cautare in director

Statistici

  • Site-uri active: 11780
  • Site-uri propuse: 2465
  • Site-uri adaugate astazi: 10
  • Articole: 148
  • Categorii: 28
  • Subcategorii: 124

Linkuri partenere

Asigurari (112)
Avocatura (138)
Comert (414)
Mobilier (113)


Linkuri sponsorizate

Servicii: tipar offset, editare carti / reviste, grafica / design, prepress, DTP, multiplicari cd / dvd, consultanta poligrafie. Solutii de calitate care sa va asigure: cresterea vanzarilor, atragerea de noi clienti sau sa va castigati fidelitatea clientilor existenti.
http://www.crosmedia.ro ~ DETALII
PR: 3Sortează după: PageRank | Vizualizări | Alfabetic

Linkuri normale

MAGAZIN ONLINE CALCULATOARE SISTEME NOTEBOOK COMPONENTE WIRELESS ACCESORII PROCESOARE MEMORII PLACI VIDEO MP3 IPOD GPS PDA
http://www.futuremall.ro ~ DETALII
PR: 2
Tamplarie pvc,Termopane,Geam termopan,Usi pvc,Ferestre pvc,Glafuri,Rulouri,Jaluzele verticale,Jaluzele orizontale,Falduri
http://www.windas.ro ~ DETALII
PR: 3
Peste 300 sortimente de ceramica decorativa in decoruri clasice sau moderne, executate in conditii de calitate la nivel european
http://www.ceramar.ro ~ DETALII
PR: 3
Cum sa devi un om de succes. Cursuri gratuite online
http://www.omul-succesului.ws ~ DETALII
N/A
Ca partener al dumneavoastra in anvelope, suntem perfect constienti de nevoile si interesele pe care le aveti.
http://www.vikon.ro ~ DETALII
PR: 1
Certificare ISO 9001; consultanta in stadarde de calitate ISO, managementul calitatii, consultanta ISO.
http://www.consultanta-iso.ro/9001.html ~ DETALII
PR: 2
Zoom-IT te ajuta sa alegi. Punem la dispozitie un sistem de comparatii intre toate variantele disponibile pe piata in domeniile: servicii bancare, asigurari, imobiliare, leasing, si nu numai! Serviciul este total gratuit!
http://zoom-it.ro/ ~ DETALII
PR: 0
Licitatii Publice si achizitii publice. Discuta totul despre licitatii si si achizitii publice. Afla despre autoritati contractante si cum poti participa si tu la procesul de achizitii publice.
http://www.licitatiiblog.ro/ ~ DETALII
N/A
Firma de consultanta pentru obtinerea de FONDURI NERAMBURSABILE HERMES FINANCE este o firma specializata in oferirea de consultanta firmelor care doresc obtinerea de FONDURI NERAMBURSABILE din FONDURILE STRUCTURALE. Noi dorim sa ajutam clientii nostri sa isi dezvolte afacerile cat mai mult. Pentru asta este insa nevoie de fonduri. Noi va ajutam sa obtineti FONDURI NERAMBURSABILE din FONDURILE STRUCTURALE pe care le are Romania la dispozitie cat si din alte granturi si finantari nerambursabile. CE SUNT FONDURILE STRUCTURALE? FONDURILE STRUCTURALE sunt fondurile nerambursabile puse la dispozitia tarilor membre ale Uniunii Europene care au nevoie de asistentã pentru a putea depăşi deficientele structurale cu care se confruntă si pentru a-şi dezvolta competitivitatea pentru a putea concura cu succes atât pe piata internã cât si pe cea externã. Asistenta de acest tip e cu atat mai importantã acum, datã fiind cresterea decalajelor intre regiuni pe care le antreneaza extinderea. Pentru perioada 2007-2013, Romaniei i-au fost alocate 30 de miliarde de euro din FONDURILE STRUCTURALE. Noi venim in sprijinul dumneavoastra prin 2 modalitati pentru a obtine fondurile nerambursabile: a). intocmim dosarul necesar obtinerii fondurilor nerambursabile (partea de grant) si, b). pentru cei care doresc un credit de la banca pentru COFINANTAREA ceruta, realizam si dosarele necesare obtinerii cofinantarii prin : - negocierea pt. dvs a unor rate mici ale dobanzii si obtinerea unor perioade de gratie cat mai mari - solicitarea garantiei statului - prin cooptarea FNGCIMM si a FGCR.- in asa fel incat dumneavoastra sa nu trebuiasca sa va blocati proprietatile pentru a le aduce ca garantii bancii.
http://www.fondurieuropene.com ~ DETALII
N/A
Singurul Pachet in valoare de $2,584 - Produse, WebSite-uri gata facute, Coduri Sursa Si Drepturi de Revindere INCLUSE + cele mai cautate 30 Soft-uri & Carti Electronice Castiga un venit Vanzand aceste produse ca si cand ar fi doar ale tale! Atentie: Aceasta oferta este limitata. DOAR 30 de copii ale acestui pachet. O data ce am atins acest prag oferta nu va mai fi valabila!
http://www.afaceri-cu-carti.com ~ DETALII
PR: 0

Articole

Cresterea caprelor la noi in tara este o ocupatie destul de veche, tinand cont ca avem capre autohtone cu productii de lapte deosebite, Carpatina, care este ceamai raspandita si Alba de Banat, cu un nivel de productivitate superior.
- contracte utile in mediul online (gazduire, design si dezvoltare web) - obligatii legale ale furnizorilor de servicii online (cu particularizarea activitatii celor care fac publishing online ori direct mailing) - magazinele online si problemele lor
Conform H.G. nr.355/2007 angajatorii din orice domeniu de activitate, bugetari sau privati sunt obligati sa respecte reglementarile in vigoare privind medicina muncii.
Invata cum poti genera un salariu de peste 1000 de dolari in cateva luni doar cu putin efort. Este o afacere foarte profitabila care o poti desfasura din orice colt al lumii. Este o munca usoara care o poate demara cine doreste. Noi te ajutam.
SQIP, a dezvoltat relatii parteneriale bune, pentru a asigura cel mai bun program in sistem Web 2.0.De exemplu SQIP Messenger foloseste acelas tehnologie, precum Skype, Yahoo,Google si AOL, si multi altii.http://affiliate.sqipcom.com/?user=bogdan77
Nr. înregistrări: 635
Site-uri 111-120 din 635 afisateRESURSE UTILE


Tipar, tipografie, editare, grafica, prepress, print digital