Director Web Gratuit CMS - Adauga site-uri, articole

Cont Utilizator

PUBLICITATE

Cautare in director

Statistici

  • Site-uri active: 11780
  • Site-uri propuse: 2452
  • Site-uri adaugate astazi: 4
  • Articole: 148
  • Categorii: 28
  • Subcategorii: 124

Linkuri partenere


Sortează după: PageRank | Vizualizări | Alfabetic

Linkuri normale

ARTCLUB IULIA este un spatiu cultural din Timisoara si are ca scop atragerea si implicarea persoanelor de orice varsta in diverse evenimente culturale. La noi gasiti teatru, teatru de papusi, cursuri de limbi straine, canto, pian, chitara, desen, teatru, dans. In spatiul nostru puteti organiza petreceri pentru diverse ocazii. www.artclubiulia.ro ARTCLUB IULIA este o institutie culturala privata sustinuta de Bijuteria Lamaris (www.bijuteriilamaris.ro) Teatrul IULIA - teatru pentru orice varsta
http://www.artclubiulia.ro/ ~ DETALII
N/A
Inchiriere exclusiva clowni. Clovni profesionisti pentru petreceri copii. O aniversare de succes cu cei mai haiosi si deosebiti clovni! Taraboi placut copii!
http://www.clown.ro ~ DETALII
PR: 3
site-ul actorului Viorel Cojanu. Aici gasiti fotografii si informatii legate de activitatea profesioinala
http://www.viocojanu.cabanova.ro ~ DETALII
PR: 2
Compania de Teatru DAYA a fost infiintata in 1999 la initiativa unor absolventi UNATC. Primul spectacol a fost "Copilul divin", dupa Pascal Bruckner, la Teatrul de Comedie.
http://www.daya.ro ~ DETALII
PR: 4
Teatrul din Târgu-Mureş, cunoscut ca unul dintre cele mai importante colective artistice din România, numără peste 60 de ani de existenţă. Din anul 1946, până în 1973 activitatea teatrului s-a desfăşurat în clădirea Palatului Culturii.
Actuala clădire a teatrului, dovadă a preţuirii de care se bucură arta în România, a fost inaugurată la 13 octombrie 1973.
http://www.tntgm.ro ~ DETALII
PR: 3
Prima institutie muzicala a tarii are sediul in Ateneul Roman, monument de arhitectura in stil neoclasic
http://www.fge.org.ro ~ DETALII
PR: 3
Inchiriere ursitoare pentru petreceri botez. Actrite profesioniste, spectacol deosebit personalizat. Cadou bebelus. Firma in topul organizarilor de evenimente pentru copii! Organizam spectacole de teatru pentru petrecere cu ursitoare pentru botez.
http://www.ursitoarebotez.ro ~ DETALII
PR: 0
Fundatia Culturala "Remember Enescu" omagiaza personalitatea complexa a marelui muzician George Enescu. Organizeaza Concursul International de Vioara "REMEMBER ENESCU" si Festivalul International "REMEMBER ENESCU". Organizeaza gale, concerte, recitaluri si cursuri de maiestrie cu personalitati de valoare internationala. Promoveaza tinerii muzicieni �n circuitul muzical profesionist.
http://www.rememberenescu.ro ~ DETALII
PR: 3
Vizioneaza filme si seriale online fara a fi nevoie sa le descarci. Filmele sunt subtitrate in limba romana.
http://www.filmeonlinehd.com ~ DETALII
PR: 0
PhantomOfTheOpera.ro! Primul fan club romanesc Phantom of the Opera. Afla totul despre cartile, filmele su muzica ce au uimit o lume intreaga!
http://www.phantomoftheopera.ro ~ DETALII
PR: 3
Nr. înregistrări: 12
Site-uri 1-10 din 12 afisateRESURSE UTILE


Tipar, tipografie, editare, grafica, prepress, print digital