Director Web Gratuit CMS - Adauga site-uri, articole

Cont Utilizator

PUBLICITATE

Cautare in director

Statistici

  • Site-uri active: 11780
  • Site-uri propuse: 2502
  • Site-uri adaugate astazi: 2
  • Articole: 148
  • Categorii: 28
  • Subcategorii: 124

Linkuri partenere


Sortează după: PageRank | Vizualizări | Alfabetic

Linkuri normale

scoli de soferi din Bucuresti sector 1,2,3,4,5,6,pentru obtinere permis de conducere
http://www.scolidesoferibucuresti.ro ~ DETALII
N/A
Scoala de soferi auto moto in Bucuresti sector 4,pregateste cursnti pentru examen auto moto in vederea obtinerii permisului de conducere categoria A si B.Cursurile teoretice se tin la sediul scolii de soferi , iar conducerea autovehiculului se face pe trasee de examen auto si in poligon.
http://www.scoliautomoto.ro ~ DETALII
N/A
Scoala de soferi Brasov Handra Francisc – instructor auto - moto se bucura de o experienta care depaseste 15 ani , pregatind cu succes peste 1500 de cursanti in vederea obtinerii permisului auto , indiferent de categoria solicitata : A , B , C , C + E si D . Astfel se atesta calitatea instruirii practice de care cursantii beneficiaza , aceasta fiind in conformitate cu cerintele traficului intens actual si a legislatiei rutiere aflate in vigoare .
http://instructorultau.ro ~ DETALII
N/A
Scoala moto ELITMOTO va ofera cursuri pentru obtinerea carnetului de conducere categoria A
http://www.elitmoto.ro ~ DETALII
PR: 0
Singura scoala moto care isi scoate elevii in trafic in timpul cursurilor. Iesiri in trafic incluse in pret. Scoala se face pe 8 tipuri de motociclete. Pregatire de luni pana vineri 8-22 iar sambata si duminica 9-15. Poligoane: Ilioara, Militari, Colentina, Dr. Taberei. Manuale si cagule incluse in pret. www.scoalamotolouis.ro
http://www.scoalamotolouis.ro ~ DETALII
PR: 3
Scoala de soferi SAG te instruieste in vederea obtinerii permisului de conducere categoria B. Si tu poti deveni sofer cu adevarat urmand cursurile unei scoli de soferi profesioniste. A gasi o scoala de conducatori auto este usor, a alege este un pic mai greu, dorinta ta fiind servicii de calitate la preturi mici. Noi iti venim in intampinare exact cu ceea ce tu cauti. Scopul nostru este sa oferim servicii de cea mai inalta calitate.
http://www.sagauto.ro ~ DETALII
PR: 0
Scoala de soferi Auto Marilyn Roman ofera cursuri pentru permis de conducere auto categoria B cu profesori de legislatie rutiera si instructori auto profesionisti!
http://www.automarilyn.eu ~ DETALII
PR: 0
Scoala de soferi instructor auto cat. B din Ploiesti Prahova
http://www.instructor-auto.net ~ DETALII
PR: 2
Va oferim alternativa moderna de insusire interactiva a legislatiei rutiere, in conformitate cu ultimele reglementari in domeniu, ce se adreseaza in egala masura atat viitorilor cat si actualilor soferi.
http://www.chestionarecategoriab.ro ~ DETALII
N/A
De la infiintarea noastra, in anul 2005, am pregatit aproximativ 4200 de cursanti pe raza judetului Galati, politica noastra fiind respectarea celor mai inalte standarde in ceea ce priveste instruirea teoretica si practica a cursantilor nostri.
http://www.scoalaorizont.ro ~ DETALII
N/A
Nr. înregistrări: 34
Site-uri 21-30 din 34 afisateRESURSE UTILE


Tipar, tipografie, editare, grafica, prepress, print digital