Director Web Gratuit CMS - Adauga site-uri, articole

Cont Utilizator

PUBLICITATE

Cautare in director

Statistici

  • Site-uri active: 11780
  • Site-uri propuse: 2670
  • Site-uri adaugate astazi: 4
  • Articole: 148
  • Categorii: 28
  • Subcategorii: 124

Linkuri partenere

Service (80)
Software (192)


Linkuri sponsorizate

Servicii: tipar offset, editare carti / reviste, grafica / design, prepress, DTP, multiplicari cd / dvd, consultanta poligrafie. Solutii de calitate care sa va asigure: cresterea vanzarilor, atragerea de noi clienti sau sa va castigati fidelitatea clientilor existenti.
http://www.crosmedia.ro ~ DETALII
PR: 3Sortează după: PageRank | Vizualizări | Alfabetic

Linkuri normale

Va oferim review-uri complete de notebook, laptop, netbook, teste originale din care rezulta performanta globala a portabilului, inclusiv teste de baterie.
http://www.notebookreview.ro/ ~ DETALII
N/A
SHC comercializeaza calculatoare second hand, sisteme sh cu monitor, servere second hand si monitoare sh.
http://www.second-hand-computers.ro/ ~ DETALII
N/A
Compania noastra este dedicata pentru dezvoltare software axat pe intreprinderile mici si mari, cu unele aplicatii usor de utilizat si de inalta calitate.
http://www.softfactura.ro/ ~ DETALII
N/A
Aursoft este o echipa de web designeri si programatori profesionisti din Moldova, specializata in dezvoltarea profesionala de aplicatii web si desktop.
http://www.aursoft.md/ ~ DETALII
N/A
Microshop este un software inovativ de vanzare gestiune pentru magazine care functioneaza cu case de marcat Activa si Datecs.
http://www.microshop.ro/ ~ DETALII
N/A
IT Complet te ajuta sa iti reduci cheltuielile din companie, externalizand serviciul IT, avand suport si dezvoltare, atat pentru reteaua dvs de calculatoare, cat si pentru imaginea dumneavoastra pe internet.
http://www.itcomplet.ro/ ~ DETALII
N/A
Leading IT Services este o companie cu capital romanesc care a demonstrat de-a lungul timpului, prin proiectele si rezultatele obtinute, o competenta IT&C la standarde internationale.
http://www.leadingit.ro/ ~ DETALII
N/A
Twinsoftro este un program de calcul al listelor de asociatii de proprietari, incasari chitante pe calculator si multe altele.
http://www.twinsoftro.com/ ~ DETALII
N/A
Sintactic furnizeaza deja suport IT de clasa enterprise pentru infrastructuri IT precum si servicii de consultanta la nivel national si international, astfel incat garantam avantaje imediate si personalizate pentru afacerea ta orientate spre solutii cu rezultate masurabile.
http://www.sintactic.ro/ ~ DETALII
N/A
Imbunatatirea serviciilor din IT. Daca ati primit vreodata sfaturi ce v-au determinat sa cumparati ceva ce nu vi se potrivea (si daca ati ajuns sa cititi pana aici SIGUR s-a intamplat) noi suntem aici pentru a ne asigura ca nu se va mai intampla.
http://www.it-god.com/ ~ DETALII
N/A

Articole

Most wanted logo! In sfarsit cizmarul si-a facut pantofi, dar a facut prea multi si nu stie ce sa aleaga, tu ce parere ai?
Most wanted logo! In sfarsit cizmarul si-a facut pantofi, dar a facut prea multi si nu stie ce sa aleaga, tu ce parere ai?
Nr. înregistrări: 90
Site-uri 71-80 din 90 afisateRESURSE UTILE


Tipar, tipografie, editare, grafica, prepress, print digital