Director Web Gratuit CMS - Adauga site-uri, articole

Cont Utilizator

PUBLICITATE

Cautare in director

Statistici

  • Site-uri active: 11780
  • Site-uri propuse: 2625
  • Site-uri adaugate astazi: 3
  • Articole: 148
  • Categorii: 28
  • Subcategorii: 124

Linkuri partenere

Service (80)
Software (192)


Linkuri sponsorizate

Servicii: tipar offset, editare carti / reviste, grafica / design, prepress, DTP, multiplicari cd / dvd, consultanta poligrafie. Solutii de calitate care sa va asigure: cresterea vanzarilor, atragerea de noi clienti sau sa va castigati fidelitatea clientilor existenti.
http://www.crosmedia.ro ~ DETALII
PR: 3Sortează după: PageRank | Vizualizări | Alfabetic

Linkuri normale

Furnizor de aplicatii software pentru gestiunea integrata a intreprinderii si a relatiilor cu clientii, iServices livreaza produse si servicii care eficientizeaza activitatile din cadrul companiei, ajuta la dezvoltarea acesteia si accelereaza procesele interne.
http://www.iservices.ro/ ~ DETALII
N/A
IndustryStandard este un sistem complet de aplicatii software pentru gestiunea integrata a intreprinderii si a relatiilor cu clientii, care eficientizeaza activitatile din cadrul companiei, ajuta la dezvoltarea acesteia si accelereaza procesele interne.
http://www.industrystandard.ro/ ~ DETALII
N/A
La PowerLaptop gasesti componente si accesorii de laptop pentru orice model de laptop. Avem de la baterii in incarcatoare de laptop pana la display, tastatura, DVD, balamale si tot ce ai nevoie pentru laptopul tau.
http://www.powerlaptop.ro/ ~ DETALII
N/A
Oferim servicii IT complete pentru firmele din Bucuresti si imprejurimi, care doresc externalizarea departamentului de it si nu numai. Serviciile noastre cuprind: mentenanta it si interventii la cerere sau abonament lunar de intretinere si administrare retele, cablare structurata, instalare retele calculatoare, consultant it, configurare servere Windows, Linux, etc.
http://www.dotnetwork.ro/ ~ DETALII
N/A
Experti in solutii, servicii si service IT, calculatoare, helpdesk IT, mentenanta hardware si software, consultanta, administrare servere dedicate Intel.
http://www.eaglesystems.ro/ ~ DETALII
N/A
Euroitservice va ofera servicii de Instalare/reparatii/up-grade calculatoare, Diagnosticare si inlocuire hardware, Devirusare, Consultanta IT, Actualizare site, Administrare retea, Administrare sistem supraveghere video, Inlocuire acumulator UPS, incarcare cartuse fara cip, instalare windows, drivere, programe etc.
http://euroitservice.com ~ DETALII
N/A
www.pc-solutions.ro Service PC, depanare calculatoare, instalare si deblocare sisteme de navigatie, instalare iGO Primo, creare website, promovare si gazduire web, resoftari si deblocari telefoane.
http://www.pc-solutions.ro ~ DETALII
N/A
Va stam la dispozitie cu o gama variata de produse IT noi si refurbished, componente IT, case de marcat, sisteme de supraveghere, cat si servicii de mentenanta sau reparatii software / hardware pentru sisteme desktop, notebook, imprimante, televizoare etc.
http://www.euro-computer.ro ~ DETALII
N/A
Magazin Componente IT, retelistica, cabinete metalice, accesorii, rack, abonamente mentenanta calculatoare
http://www.ncnet.ro ~ DETALII
N/A
Firma noastra comercializeaza calculatoare, laptop-uri monitoare second hand respective accesorii pc (HP, IBM-Lenovo, Dell, Fujitsu Siemens, Acer, Asus, NEC, etc). Acestea sunt curatate, reconditionate, updatate si testate in mod profesional atit de producator (factory refurbished) cit si de specialistii nostri de inalta calificare.
http://calculatoare-second-hand.com/ ~ DETALII
N/A

Articole

Most wanted logo! In sfarsit cizmarul si-a facut pantofi, dar a facut prea multi si nu stie ce sa aleaga, tu ce parere ai?
Most wanted logo! In sfarsit cizmarul si-a facut pantofi, dar a facut prea multi si nu stie ce sa aleaga, tu ce parere ai?
Nr. înregistrări: 90
Site-uri 81-90 din 90 afisateRESURSE UTILE


Tipar, tipografie, editare, grafica, prepress, print digital