Director Web Gratuit CMS - Adauga site-uri, articole

Cont Utilizator

PUBLICITATE

Cautare in director

Statistici

  • Site-uri active: 11780
  • Site-uri propuse: 2697
  • Site-uri adaugate astazi: 5
  • Articole: 148
  • Categorii: 28
  • Subcategorii: 124

Linkuri partenere


Linkuri sponsorizate

Servicii: tipar offset, editare carti / reviste, grafica / design, prepress, DTP, multiplicari cd / dvd, consultanta poligrafie. Solutii de calitate care sa va asigure: cresterea vanzarilor, atragerea de noi clienti sau sa va castigati fidelitatea clientilor existenti.
http://www.crosmedia.ro ~ DETALII
PR: 3Sortează după: PageRank | Vizualizări | Alfabetic

Linkuri normale

Prezinta oferta de aparatura de laborator a firmei Analitic Laboratory din Bucuresti, informatii despre companie, date de contact.
http://www.analiticlaboratory.ro ~ DETALII
PR: 0
Web design si Web programming la cele mai inalte standarde, ultimele tehnologii, cele mai bune preturi
http://dan.cotroceni.ro ~ DETALII
N/A
Portalul companiilor care produc si comercializeaza stingatoare si produse PSI, furtune pompieri, picheti PSI, hidranti incendiu, ignifugari, instalatii de stins, extinctoare.
http://www.stingatoare-stingatoare.ro ~ DETALII
N/A
Web Design, Pagini web, site web Romania, WEB DESIGN Bucuresti, Flash, multimedia, promovare on line, 3d, motoare de cautare, bannere, webdesign, bucuresti, bucharest, best web design companies, top web design companies bucharest romania
http://www.e-afacere.ro ~ DETALII
PR: 5
Centrul efectueaza determinari de: pulberi totale; pulberi respirabile; nivel zgomot; vibratii; microclimat: temperatura, umiditate, viteza de circulatie a aerului; iuminat; gaze toxice si explozive: oxizi de carbon, hidrogen sulfurat, oxizi de azot, butan, propan, etilena, pentan, hexan, propilena, acetilena, etanol, acetona, oxid de propilena, oxid de etilena, isobutan, dimetil eter, acetat de etil, 2 butanona, isopropanol, xilen, toluen, benzina, 1-3 butadiena, gaze naturale, metan, etc.
http://www.cmurp.ro ~ DETALII
PR: 0
Traduceri, Legalizare, Supralegalizare, Interpretariat. Facilitam procesul de comunicare din si în peste 30 limbi, în orice domeniu, atât pentru acte standard (certificate, diplome, etc.) cât si pentru materiale complexe din domeniul juridic, economic, tehnic, software, medical, etc.
http://www.complet-trad.ro ~ DETALII
PR: 2
ELSYS POWER, reprezentantul pentru Romania al producatorului de grupuri electrogene BROADCROWN Limited, Anglia si al producatorului GESAN Spania, va ofera o gama larga de produse de cea mai inalta calitate, servicii de consultanta tehnica, instalare si punere in functiune precum si o echipa profesionista de service, gata sa intervina la orice locatie de pe teritoriul tarii.
http://www.elsyspower.ro ~ DETALII
N/A
Biroul de detectivi particulari"Total Invest" ofera servicii persoanelor fizice si juridice. Obtinerea de informatii despre conduita si moralitatea publica a unei persoane(anturaj,vicii,dependente),cu exceptia persoanelor in legatura cu care desfasurarea unor investigatii este interzisa de lege. • Obtinerea de date privind seriozitatea ori solvabilitatea unor persoane fizice sau juridice, • Investigatii si cautarea persoanelor disparute sau cu care au fost pierdute legaturile din diverse motive. • Obtinerea unor date privind identitatea unor persoane in vederea stabilirii arborelui genealogic sau pentru alte motive. • Asigurarea protectiei informatiilor din sfera vietii private sau din activitatea persoanelor fizice sau juridice. • Obtinerea de date si informatii despre bunuri sau valori care fac obiectul unor litigii de natura civila sau penala,ascunse sau instrainate a caror lipsa prejudiciaza interesele unei parti in proces(succesiune,mostenire,partaj) • Cautarea si identificarea unor persoane care au fost martore la evenimente in urma carora au rezultat litigii. • Obtinerea de date si informatii in legatura cu eventualele sarcini sau litigii nesolutionate care ar putea greva bunuri imobile sau mobile pe care o persoana fizica sau juridica doreste sa le achizitioneze. • Cercetari ipotecare,cadastrale,testamentare,etc. • Instruirea teoretica si practica a personalului care deserveste sau lucreaza in spatii publice sau private(hoteluri,restaurante,cluburi,sali de conferinta, sedii de firme si asociatii,etc)pe profil antiterorist, in scopul sesizarii si prevenirii actiunilor periculoase indreptate impotriva spatiilor respective sau a persoanelor prezente. • Consultanta de specialitate pe linia asigurarii securitatii sediilor si resedintelor,a protectiei personale precum si a prevenirii si contracararii scurgerilor de informatii confidentiale. • Verificarea persoanelor angajate in sisteme de paza,deservire,relatii cu clientii,prestari servicii,etc,pentru stabilirea modului de indeplinire de catre acestea a sarcinilor profesionale(respectarea reglementarilor interne,incadrararea in termene orare,respectarea traseelor de deplasare ordonate etc). • Verificarea activitatii persoanelor angajate in unele societati,asupra carora exista suspiciunea lipsei de loialitate. •
http://www.detectivitotalinvest.ro ~ DETALII
PR: 2
un site care propune un produs unic pentru a dezvolta propriul tau business cu ivestitii limitate
http://www.naddia-c.intway.info ~ DETALII
N/A
Business Project Consult este specializata in elaborarea de proiecte de investitii, studii economice si financiare, planuri de afaceri, studii de fezabilitate si consultanta financiara, intocmeste si sustine proiecte cu finantare din fonduri europene nerambursabile sau programe nationale pentru persoane fizice autorizate (PFA), Microintreprinderi si IMM
http://www.bpconsult.ro ~ DETALII
PR: 0

Articole

Website Design Company Website Design and Development Company is a must have for your online business. The company not only designs the website, but also develops it in accordance with the latest online trends.
Nr. înregistrări: 127
Site-uri 61-70 din 127 afisateRESURSE UTILE


Tipar, tipografie, editare, grafica, prepress, print digital