Director Web Gratuit CMS - Adauga site-uri, articole

Cont Utilizator

PUBLICITATE

Cautare in director

Statistici

  • Site-uri active: 11780
  • Site-uri propuse: 2613
  • Site-uri adaugate astazi: 0
  • Articole: 148
  • Categorii: 28
  • Subcategorii: 124

Linkuri partenere


Sortează după: PageRank | Vizualizări | Alfabetic

Linkuri normale

(ACCRSSR) este o asociatie nonprofit, apolitica si are ca principal obiectiv, calificarea, recalificarea, initierea, specializarea, perfectionarea in anumite meserii sau domenii a persoanelor, in principal adulte, din Romania. In cei noua ani de existenta in Municipiul Slatina, am dobandit experienta necesara pentru formarea profesionala, a unui numar foarte mare de persoane, in diferite domenii de activitate, in principal cele cerute de piata muncii din Romania.
http://www.cursuriolt.ro ~ DETALII
N/A
Tinand cont de accelerarea ritmului dezvoltarii tehnologice si de noi practici si metodologii ce apar pe piata si sunt implementate de companiile ce activeaza in sectorul IT, BrainConcert asigura o modalitate de a asigura stabilitatea si prezenta pe o piata pe care concurenta este in continua crestere.
http://www.brainconcert.ro ~ DETALII
N/A
M&TS ofera consultanta in management, intocmeste dosare in vederea autorizarii ANC/CNFPA, acceseaza si implementeaza fonduri structurale si organizeaza cursuri autorizate ANC/CNFPA de formator, expert achizitii publice, manager de proiect, expert accesare fonduri structurale si de coeziune, inspector resurse umane, inspector sanatate si securitate in munca, contabil, vanzari, coaching, fermier, sef ferma agrozootehnica....
http://trainingmanagement.ro ~ DETALII
N/A
Pentru “micii biologi” de toate vârstele. Biologia pe înțelesul tuturor. Un blog educativ care permite folosirea experientei noastre pentru a învata.
http://micibiologi.blogspot.ro ~ DETALII
N/A
English Deutsch Center organizeaza Cursuri de Limba Engleza si Cursuri de Limba Germana avand un focus permanent pe schimbările care au loc la nivelul programului educaţional, promovând ideile şi materialele de specialitate, cu accent pe dezvoltarea armonioasă a copilului.
http://www.englishdeutschcenter.ro/ ~ DETALII
N/A
AdminPedia organizeaza diverse activitati de formare profesionala pentru personalul din urmatoarele domenii: Sanatate, Servicii sociale, Proiecte finantate, Managementul proiectelor cu finantare europeana, Cultura Mass-media, Agricol, Turism, Economie, Finante publice, Juridic, Protectia mediului, Educatie si formare profesionala, Resurse umane, Constructii, Transporturi, etc.
http://www.adminpedia.ro ~ DETALII
N/A
Tehnosolution.ro - suntem la dispozitia dvs. cu cele mai bune oferte la cele mai bune preturi! Oferim clientilor nostri transparenta deplina in activitatea pe care o desfasuram si incercam sa satisfacem toate cerintele cat repede si bine. Pentru a beneficia de ofertele noastre, vizitati chiar acum tehnosolution.ro.
http://www.tehnosolution.ro ~ DETALII
N/A
Cursuri vanzari - aplicabile si practice, curicula bogata, abordare personalizata, orientare spre performanta - uneltele, abilitatile, procese, strategie, negociere. Suna la 0749052052
http://www.centype.ro/cursuri-vanzari-centype-catalog ~ DETALII
N/A
Site-ul licenta.biz vine în sprijinul tuturor celor care vor să realizeze referate, proiecte, lucrări de licență, de dizertație, de doctorat sau pur și simplu vor să aprofundeze un anumit domeniu sau subiect.
http://licenta.biz ~ DETALII
N/A

Articole

CURSURI ACREDITATE LA CELE MAI AVANTAJOASE TARIFE:Cursuri Contabilitate,Cursuri Formator,Cursuri Inspector Resurse Umane,Cursuri Manager Proiect,Cursuri Manager Resurse Umane.
Nr. înregistrări: 79
Site-uri 71-79 din 79 afisateRESURSE UTILE


Tipar, tipografie, editare, grafica, prepress, print digital