Director Web Gratuit CMS - Adauga site-uri, articole

Cont Utilizator

PUBLICITATE

Cautare in director

Statistici

  • Site-uri active: 11780
  • Site-uri propuse: 2646
  • Site-uri adaugate astazi: 4
  • Articole: 148
  • Categorii: 28
  • Subcategorii: 124

Linkuri partenere


Sortează după: PageRank | Vizualizări | Alfabetic

Linkuri normale

Pe site-ul www.educatie.inmures.ro gasiti materiale didactice gratuite pentru prescolari si elevi.Gazduim gratuit pagina web a institutiilor de invatamant din tara
http://educatie.inmures.ro ~ DETALII
PR: 4
Egradi.ro este locul unde puteti sa va faceti cunoscuta gradinita, scoala, afterschool, beforeschool sau cresa si sa va faceti cunoscute activitatile si performantele. Va puteti promova oferta si conditiile de inscriere. Tot aici puteti gasi cele mai bune firme care ofera produse pentru copii.
http://www.egradi.ro ~ DETALII
PR: 0
Pentru inceput va spun numai cateva lucruri din cele ce va asteapta daca alegeti sa colaborati cu noi pentru educarea si indrumarea copilului dvs. Gradinita Paradisul Copiilor asigura grija si dragostea ,atentia si indrumarea, distractia, bucuria si protectia pe care le cautati la o unitate de invatamant prescolar. Primii ani ai copilariei sunt foarte importanti pentru invatare si pentru o dezvoltare armonioasa a copilului.
http://www.paradisulcopiilor.com.ro ~ DETALII
PR: 2
Gradinita Helen este cea mai veche gradinita cu predare in limba engleza din Cluj (din 1984). Gradinita particulara cu program prelungit din Cluj-Napoca, cu predare in limbile engleza si germana, este autorizata din anul 2000 si acreditata din 2007. Urmarim stimularea increderii in sine a prescolarului cat si asimilarea deprinderilor, abilitatilor si achizitiilor academice necesare integrarii in scoala si viata. La baza activitatii noastre se afla o experienta indelungata si multa daruire.
http://www.gradinitahelen.com ~ DETALII
N/A
PLANSE DE COLORAT, DESENE PENTRU COPII, ANIMALE DOMESTICE, ANIMALE SALBATICE, POVESTI
http://de-colorat.blogspot.ro ~ DETALII
N/A
Gradinita Constanta, gradinita particulara Constanta, gradinita cu program prelungit Constanta, Happy Kids
http://www.happykids-ct.ro ~ DETALII
PR: 0
Gradinita particulara, privata Piticii Nostrii din Bragadiru va pune la dispozitie servicii speciale de educare a copiilor precum activitati after school, before school, petreceri pentru copii, program de weekend etc.
http://www.piticiinostri.ro ~ DETALII
PR: 0
Gradinita Champions for Life este o gradinita cu un program normal si preungit. Personalul calificat din Romania si strainatate este implicat atat in activitatea curriculara, cat si in activitatea extra curriculara a gradinitei. Gradinita Champions for Life este o gradinita bilingva (romana-engleza), cu grupele: mica, mijlocie si mare, avand o varietate de optionale: muzica, sport, limbi straine, desen, craft si altele.
http://www.championsforlife.ro ~ DETALII
PR: 0
Carina Kids Club ofera servicii profesionale pentru programul after school si before school oferite de noi sunt adresate elevilor din ciclul primar si gimnazial, care sa participe la activitati educative si recreative.
http://www.carinakidsclub.ro ~ DETALII
N/A
GRADINITA A FOST INFIINTATA IN ANUL 1975 ,FIIND CUPLATA CU CRESA.PE DATA DE 15.06.2007 A AVUT LOC SCHIMBAREA NUMELUI GRADINITEI DIN GRADINITA 44 IN GRADINITA "CRAI NOU".
http://www.gradinitacrainouploiesti.ro/ ~ DETALII
N/A
Nr. înregistrări: 21
Site-uri 11-20 din 21 afisateRESURSE UTILE


Tipar, tipografie, editare, grafica, prepress, print digital