Director Web Gratuit CMS - Adauga site-uri, articole

Cont Utilizator

PUBLICITATE

Cautare in director

Statistici

  • Site-uri active: 11780
  • Site-uri propuse: 2697
  • Site-uri adaugate astazi: 5
  • Articole: 148
  • Categorii: 28
  • Subcategorii: 124

Linkuri partenere

Romania (30)


Linkuri sponsorizate

Informatii utile adult videochat, locuri de munca pe videochat, sfaturi si informatii chat. Castigurile sunt intre 500$ si 4000$ lunar, in functie de talentul si imaginatia fiecaruia.
http://www.bestvideochat.info ~ DETALII
N/ASortează după: PageRank | Vizualizări | Alfabetic

Linkuri normale

Blog-ul va prezinta link-uri cu principalele site-uri de recrutare forta de munca din Romania si strainatate. Pentru cei care cauta locuri de munca sau pentru cei care doresc sa ofere joburi aici veti gasi cele mai populare site-uri de recrutare online. Daca vrei un job potrivit, aici gasesti locuri de munca in orasul tau, locuri de munca disponibile in companii de renume. Ai joburi in toate domeniile care te intereseaza si informatii utile pentru cariera ta.
http://www.joburi-locuri-de-munca.blogspot.com/ ~ DETALII
N/A
Work Experience - Consultanta si Recrutare Forta de Munca.Locuri de munca in straintate.Contracte de munca,programe culturale si de formare profesionala in America si Europa pentru studenti,muncitori calificati si necalificati.Work Experience - Your Life Experience!
http://www.workexperience.ro ~ DETALII
PR: 4
NetJobs.ro - locuri de munca in toate domeniile si toate orasele. Adauga joburi gratuit sau depune-ti CV-ul!
http://netjobs.netplaza.ro ~ DETALII
PR: 3
Suntem singura agentie de recrutare din Romania focusata pe personalul tanar, dar nu numai. Suntem recomandati de marea majoritate a candidatilor pentru ca ne pasa, iar noi recomandam la randul nostru.
http://www.top-assistants.ro ~ DETALII
PR: 2
Premier job ete un site de locuri de munca ce vine in sprijinul celor ce sunt in cautare de un loc de munca cat mai bun.
http://www.premier-job.ro ~ DETALII
N/A
Cauti un loc de munca si te-ai lovit de problema discriminarii? Nu-ti mai face atatea probleme in privinta asta. Daca vrei cu adevarat sa lucrezi, noi te vom ajuta. Cum? Simplu! Intra pe www.money2net.ws si vei gasi toate detaliile de care ai devoie. TE ASTEPTAM
http://www.money2net.ws ~ DETALII
PR: 0
Consultanta in management si resurse umane: Organizare structurala. Organizare functionala. Administrarea personalului. Salarizarea personalului. Integrarea noilor salariati. Motivarea salariatilor. Determinarea necesarului de training Evaluarea performantelor. Programe training, coaching, mentoring. Proiectare si implementare proceduri de lucru. Consultanta pentru turism. Sanatate si securitate in munca. Recrutare si selectie personal executive, midlle si top management,personal domestic.
http://www.besthelp.ro ~ DETALII
PR: 0
STUDIO PROFESIONAL, CENTRAL, CONDITII EXCEPTIONALE ANGAJEAZA ANIMATOARE / MODELE CU SAU FARA EXPERIENTA. CASTIGURI ATRACTIVE, COMISION 50%. SE OFERA SI SE CERE SERIOZITATE. 0730.155.016; 0751.617.793; 0766.283.341;
http://www.karmastudio.ro ~ DETALII
PR: 3
International Media Recruitment, grup de firme care mediaza contracte de munca in strainatate si finantarea acestor contracte cu scopul de ai ajuta pe clientii nostri in demersul de a-si gasi un loc de munca in strainatate.
http://www.imrjob.ro ~ DETALII
PR: 1
Careerjet este un motor de cautare pentru joburi. Prin intermediul unei singure cautari se pot identifica locuri de munca de pe mii de site-uri din Romania si intreaga lume.
http://www.careerjet.ro/ ~ DETALII
PR: 0

Articole

Odata cu aparitia crizei mondiale si recent cu cea din Romania tot mai multe persoane raman fara locul de munca. Din ultimele statistici si studii reiese ca tot mai multe persoane (pana in 35 de ani) se reprofileaza spre munca de acasa din fata calculatorului.
Nr. înregistrări: 64
Site-uri 21-30 din 64 afisateRESURSE UTILE


Tipar, tipografie, editare, grafica, prepress, print digital