Director Web Gratuit CMS - Adauga site-uri, articole

Cont Utilizator

PUBLICITATE

Cautare in director

Statistici

  • Site-uri active: 11780
  • Site-uri propuse: 2642
  • Site-uri adaugate astazi: 0
  • Articole: 148
  • Categorii: 28
  • Subcategorii: 124

Linkuri partenere

Romania (30)


Linkuri sponsorizate

Informatii utile adult videochat, locuri de munca pe videochat, sfaturi si informatii chat. Castigurile sunt intre 500$ si 4000$ lunar, in functie de talentul si imaginatia fiecaruia.
http://www.bestvideochat.info ~ DETALII
N/ASortează după: PageRank | Vizualizări | Alfabetic

Linkuri normale

Inscriere Gratuita in cea mai mare otganizatie de consum din lume si unde poti sa-ti construiesti un venit lunar fix
http://www.newwork4u.com ~ DETALII
PR: 1
Job part time, la domiciliu.Recrutari reprezentanti din toata tara pentru produse cosmetice si de parfumerie Metropolitan Selection.Inscriere gratuita,cele mai mari comisioane,livrare in toata tara in 5-6 zile lucratoare
http://sites.google.com/site/ionnikka/ ~ DETALII
N/A
INTERIM SRL, societate înfiinţată in anul 2006, cu sediul în Focşani, judeţul Vrancea, este autorizata ca AGENT DE MUNCA TEMPORARA conform HG. 938/2004 şi se ocupă cu selectia si plasarea forţei de muncă în ţară şi în străinătate. Colaboram cu societati din tara si strainatate in vederea punerii la dispozitie de personal calificat si necalificat in functie de necesitatilor acestora, pe o perioada determinata de timp (stabilita cu angajatorul). Persoanele puse la dispozitia beneficiarilor sunt salariatii nostri, iar acestia desfasoara pe durata contractului sarcini precise stabilite in baza contractelor incheiate
http://www.agentieplasare.ro ~ DETALII
PR: 3
consilere in cariera pentru tineri, oportunitati de cariera pentru tineri
http://www.odisee.ro ~ DETALII
N/A
Joburi IT, New Media si Advertising. Adauga un job simplu si rapid! Gaseste-ti locul de munca dorit!
http://www.jobsy.ro ~ DETALII
N/A
Websit creat special pentru persoanele ce doresc sa devina reprezentant Oriflame. Pe situl nostru gasi informati cu privire la afacerea Oriflame, oferele fiecarei campanii, cat si demersuri care trebuiesc facute pentru a deveni reprezentant Oriflame. Inscrierea pe www.orifmania.ro este gratuita.
http://www.orifmania.ro ~ DETALII
N/A
M&V Selection Group este o companie specializata in recrutarea, selectia, medierea si plasarea fortei de munca. Calitatea serviciilor si profesionalismul angajatilor au fost recunoscute de clientii sai dar si prin acreditarea activitatii sale de catre A.J.O.F.M. Brasov.
http://www.jobbrasov.ro ~ DETALII
PR: 0
Locuri de munca actualizate zilnic pentru Romania, Germania, Anglia, Irlanda, Franta, Italia, Spania, Austria si SUA. Completare usoara joburi online sau CV-uri online. Alerte prin email cu cele mai recente locuri de munca sau CV-uri. Site-ul ofera informatii si sfaturi despre recrutare si cariera: interviu de angajare – intrebari si raspunsuri, redactare scrisoare de intentie, modalitati cautare joburi.
http://www.jobdoz.com ~ DETALII
N/A
Secretare personale - domnisoare simpatice si descurcarete care doresc sa lucreze ca secretare personale. Cauti o secretara? Alege dintre cele mai bune secretare. Cauti un job de secretara? Inscrie-te aici si vei fi contactata de cele mai bune companii.
http://www.secretarepersonale.com ~ DETALII
PR: 0
Studio profesional de videochat, cu activitate legala in Romania angajeaza modele care sa-si desfasoare activitatea intr-un cadru profesional. Oferim conditii deosebite de lucru si cazare in Bucuresti.
http://www.kharma.ro ~ DETALII
PR: 2

Articole

Odata cu aparitia crizei mondiale si recent cu cea din Romania tot mai multe persoane raman fara locul de munca. Din ultimele statistici si studii reiese ca tot mai multe persoane (pana in 35 de ani) se reprofileaza spre munca de acasa din fata calculatorului.
Nr. înregistrări: 64
Site-uri 31-40 din 64 afisateRESURSE UTILE


Tipar, tipografie, editare, grafica, prepress, print digital