Director Web Gratuit CMS - Adauga site-uri, articole

Cont Utilizator

PUBLICITATE

Cautare in director

Statistici

  • Site-uri active: 11780
  • Site-uri propuse: 2625
  • Site-uri adaugate astazi: 3
  • Articole: 148
  • Categorii: 28
  • Subcategorii: 124

Linkuri partenere

Autor: cristian - Data adaugarii: March 02, 2010 08:12:07 PM

Cele mai cunoscute metode de a face bani pe Internet

Categoria: Bani Online

Vom incerca in continuare sa va descriem cat mai succint, exact si la punct cele mai serioase si bune metode de a face bani pe internet. In marea majoritatea cazurilor va este necesar sa detineti unul sau mai multe site-uri. Site-urile ar trebui sa fie bine structurate si cu un continut bogat astfel veti fi bine primit in sistemele pe care vom incerca sa le descriem mai jos:

1. Cea mai serioasa metoda de a face bani pe net mi se pare cea in care puteti afisa pe site-urile personale anumite reclame si sa fiti platiti atunci cand vizitatorii "clickuiesc" aceste reclame. Cel mai cunoscut sistem de acest gen ar fi: Google Adsense. Mai nou plata se face in euro si se poate opta intre cec bancar, cont sau Wester Union. Apoi, in Romania, cel mai important sistem publicitar este Neogen. Sistemul este asemanator ca cel de la Google. Plata se face in RON pe baza unui contract de prestari servicii.

2. Apoi, ca importanta financiara, urmeaza domeniul adult. Multi proprietari de website-uri au incercat acest domeniu castigand foarte bine. Cel mai important avantaj in aceasta bransa este ca sex-ul se va "vinde" mereu. Cel mai cunoscut program de afiliere, atat pentru webmasteri, cat si pentru cei care vor sa lucreze in domeniu (videochat) este Adult Webmaster Empire. Accesati linkul pentru a completa formularul de inscriere si pentru a intra imediat in "bussiness".

3. Mai exista si alte metode de a castiga bani pe net, ceva mai putin importante, dar care va pot oricand "rotunji" veniturile lunare: LinkWorth este o agentie prin intermediul careia advertiserii (cei care vor sa-si faca reclama) cumpara cuvinte sau combinatii de cuvinte din continutul blogului vostru care sunt transformate in linkuri catre siteurile lor, reclamele lor etc. Un alt sistem asemanator LinkWorth este LinkPost. Un sistem de reclame prin linkuri cumparate ar fi si LinkXL
De asemenea, exista o sumedenie de site-uri care ofera programe de refferal: www.2parale.ro, amazon.com samd. Ca o scurta concluzie, incercati sa NU neglijati si reclama pe care o puteti face anumitor companii in regim privat.
Daca dispuneti de websiteuri complexe cu un continut bun si cu ceva trafic nu este exclus ca anumiti utilizatori sa doreasca sa va plaseze bannere publicitare. Incercati sa le oferiti, chiar intr-o sectiune pe site, ce conditii si oferte aveti in astfel de cazuri.
Si ca o ultima sugestie: pe internet de multe ori trebuie sa faci sau primesti diverse plati. Asadar, un serviciu foarte des intalnit care va ajuta la acest tranzactii, este PAYPAL. Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
La cat mai multe castiguri!

Voturi:

Trebuie sa fiti logat pentru a vota.
Media voturilor: ( votes)

Comentarii:

Nu exista comentarii.

Trebuie sa fiti logat pentru a posta un comentariu.


RESURSE UTILE


Tipar, tipografie, editare, grafica, prepress, print digital